Hans Wesselius

Hans Wesselius

evangelisatie, verhalen schrijven
Ik ben opgegroeid in de Ned. Herv. Kerk (vanaf 1973 SoW).
In 1983 vergezelde ik voor het eerst mijn kerstkaarten van gedichten. Sinds die tijd was dat lange tijd een traditie. Een ernstig auto-ongeluk in 1987 leidde tot een serieuze verbreding en verdieping van mijn gedichten.
In augustus 2002 gaf ik - na een periode in een sektarische groep gezeten te hebben - samen met mijn vrouw mijn leven terug aan Jezus. Deze bekering heeft me beslist geen windeieren gelegd. Hoewel..., de Wind van Gods Geest waait wel veel meer in en door mijn leven.
Voor meer info over mijn getuigenis verwijs ik naar www.MijnGetuigenis.nl. Mijn gedichten zijn vanaf juni 2008 de lucht in gegaan op dichterbijGod.eu. Helaas is deze site inmiddels wegens gebrek aan financiële middelen uit de lucht gegaan. Maar ik schrijf nu wel veel op www.yoo.rs, onder de naam Flying Eagle.

Begin 2013 heb ik samen met mijn vrouw Rachel een boekje geschreven met artikelen over Gods wonderen en tekenen in situaties van psychische nood. Er staan ook enkele van mijn gedichten rond dit thema in. De titel is: Ook jouw psychische nood is oplosbaar.