Iekje Cornelisse

Iekje Cornelisse

Cornelisse-Pietersma, Iekje
7454
Hoorn
In 1968 zag ik in Drachten het levenslicht en kwam ik terecht in een gezin bestaande uit: vader, moeder en drie broers. Vijf jaar na mij zou er nog een broertje bij komen.

Mijn kinder- en jeugdjaren waren niet bepaald leuk.
Tijdens mijn schooltijd en kerkleven werd ik nogal veel gepest. Ik kom uit een Geref. Vrijgemaakt gezin.
Op mijn 19e overleed mijn vader, waardoor ik totaal ontredderd was. Vanaf dat moment ging mijn geloofsleven snel bergafwaarts. Tot ik besloot het wel zonder God te kunnen en jarenlang van God los heb geleefd.
Zeven jaar geleden is mijn leven 180 graden gedraaid. God is weer terug in mijn leven..en hoe! Iedere dag is het nu blijdschap en vreugde en verheug ik mij dagelijks in Hem. Deze grote genade kan en kon ik niet zo laten liggen. Door en voor Hem wil ik lichtend licht en zoutend zout zijn.

Ik ben begonnen met gedichten te schrijven. Ik ben er niet zo in bedreven maar schrijf wat er in mijn hart opkomt en de woorden vloeien dan vanzelf uit de pen.

"Verloren en gevonden" is dan ook een biografisch gedicht.

Verder over mij:
Ik woon in Hoorn en ben in 2009 getrouwd met Lucas. Hiermee ben ik stiefmoeder van twee grote jongens & schoondochter en stiefoma van een prachtige kleindochter geworden. Helaas is mijn lieve man op 16 augustus 2016 overleden.

Mijn hobby's zijn: kleuren voor volwassenen en gedichten schrijven.

Ik wens iedere lezer en dichter God's Zegen
Vriendelijke groet, Iekje Cornelisse-Pietersma