Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Spijsoffer, een dichtbundel als een offer aan de Heere 
Gedichten over het offer van de Heere Jezus Christus voor Zijn volk, over ambtsdragers die deze Evangelieboodschap doorgeven en over ons aller beleving van dit geloof. Geschreven door een belijdend lid van de Gereformeerde Gemeenten. Inspirerend vermengt zij de tale Kanaäns met woorden en verhalen van nu, steeds in dienst van de Heilsboodschap.

Over de auteur
Corrie Honkoop (1959) werkt als secretaresse bij Yulius GGZ. Zij woont in Werkendam en is daar lid van de Gereformeerde Gemeente. In 2018 ging haar predikant met emeritaat. Kort daarna deed de Theologische School van haar kerkverband een oproep aan nieuwe studenten voor de predikantenopleiding. In de lijdenstijd van datzelfde jaar heeft zij toen haar gedachten hierover verwoord in een dertigtal gedichten. Zij heeft daarbij de ondersteuning en de nabijheid van de Heere mogen ervaren. Van harte hoopt en bidt zij dat lezers in haar gedichten verdieping zullen vinden, en dat deze hun tot zegen zullen zijn.

Productspecificatie:
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 66
EAN 9789464318098 

De bundel is te koop bij Uitgeverij Boekscout, bij Bol.comRefoboek en uiteraard ook bij de boekhandel in eigen woonplaats.

Mocht iemand interesse hebben om de bundel te kopen, denk dan vooral als eerste aan de plaatselijke boekhandel, deze kunnen wel wat steun gebruiken.