Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Arma Fokkema uit Bergschenhoek heeft een interview gegeven welke inmiddels gepubliceerd is.
Klik hier voor het hele interview

Arma is al sinds 2011 als auteur verbonden aan de christelijke gedichtensite en wij willen dit interview graag met de lezers delen.

Arma heeft inmiddels meerdere boeken geschreven zoals ook in het artikel te lezen is.
Het meest recente boek van Arma heet: Mijn geluk bij mijn ongeluk en is te bestellen bij uitgeverij Boekenbent voor € 19,95.
Klik hier om het boek te bestellen

Mijn geluk bij een ongeluk is een gezegde dat gebruikt wordt voor positieve gebeurtenissen die voortvloeien uit nare situaties, of dat lijken te doen In Mijn geluk bij een ongeluk blikt Arma Fokkema terug op haar leven, waarvan zij inmiddels 50 jaar in een rolstoel doorbrengt. Een leven met beperkingen, maar zeker geen leven van enkel misère. Arma weet telkens weer het geluk te vinden. Zoals zij zegt: ‘Het geluk heeft vele gezichten. Je moet het alleen kunnen en willen zien.’

Door een noodlottig ongeluk op 12-jarige leeftijd liep Arma Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) op en is zij in een rolstoel terecht gekomen. In haar boeken schrijft zij over haar leven en over de gebeurtenissen om haar heen. Zij schreef eerder Vrijheidsbeeld, Schetsboek en het kinderboek Je leven op zijn kop.

2021 | 9789463284257 | Paperback | 200 pagina