Dichter: Yiooda Er staat copyright op dit gedicht. U mag dit gedicht alleen verspreiden als u de auteursnaam vermeldt. U mag naast de auteursnaam ook de bron vermelden: www.gedichtensite.nl
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Zojuist verschenen in de boekhandel:'IK BEN is mijn Vader'

Sint Michielsgestel  – Tot zijn 76e levensjaar had hij nog nooit een letter aan het papier toevertrouwd.  Maar na het lezen van Psalm 1 wist Yiooda zeker  dat hij, met behulp van Gods Geest, erin zou slagen om dit werkje tot een goed einde te brengen. Het resultaat is een prachtige gedichtenbundel die inspireert en nieuwsgierigheid creëert.

De verhalen nemen de lezer mee langs de vele thema's van het leven. Alsof hij er zelf bij is, beleeft de lezer de hoogte- en dieptepunten van dit ondermaanse door de ogen van de schrijver die ook enkele persoonlijke momenten verteld.

Een must om te lezen voor diegenen die zoekend en tastend zijn in het geloofsleven, een weg proberen te vinden tot behoud en eeuwige blijdschap. 'De lezer zal lachen, maar er ook niet aan ontkomen om een traan weg te pinken. En dan is er dat ene gedicht. Dat gedicht kan 'het antwoord' zijn op de zoektocht van uw leven. '

Yiooda begon op latere leeftijd met schrijven. Hij werd daartoe aangezet door zijn lieftallige eega, die ook de cover ontwierp, met de mededeling dat hij het wel in zich had.

Op mijn 76e levensjaar had ik nog nooit een letter aan het papier toevertrouwd en ben, na die bede tot Hem, begonnen zoals Zijn Geest het mij ingaf. Het resultaat ligt nu in uw handen en ik hoop dat u door dit werk van mij de weg naar Hem zult vinden.'

'IK BEN is mijn vader,' is een intrigerende  bundel van levensmomenten die tegemoet komt aan de wens van de mens in al zijn eenvoud.

Het boek is te verkrijgen bij de boekhandel, bij het  Centraal Boekhuis en Libridis Groothandel, en online te bestellen bij     freemusketeers.nl   en   bol.com.

Prijs: € 17,95

ISBN: 978-90-484-1790-2