Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 
Werken aan de site
Elke dag worden er gedichten ingeleverd op de site. Dat houdt in dat er elke dag door de correctrices gecontroleerd moet worden en de webmaster alles in de gaten houdt. Soms zitten er veel fouten in de gedichten, soms weinig.
Toch moet alles gelezen worden, dat is vaak een hele klus.
 
Dat is niet het enige wat er rondom de site gebeurt.
Ook wordt er om assistentie gevraagd, of worden er gewoon andere vragen gesteld.
Het vergt teveel om hier alles met name te noemen.
De redactieleden streven er naar elke dag zo goed mogelijk alles te laten verlopen zodat de bezoekers kunnen genieten van de gedichten die er ingestuurd worden.
Ik zeg met nadruk, elke dag. Dat willen we nu echter wijzigen voor de zon- en feestdagen.

We blijven voor u klaar staan, maar op zon- en feestdagen hebben wij ook kerk en gezinsuitjes enz. Wij kunnen u dan niet altijd te woord staan. Toch doen wij ons best om zo snel mogelijk te reageren.
Natuurlijk kunt u gewoon op zondag in blijven zenden, maar gaat de inzending niet goed of is er een fout gemaakt die u niet kunt herstellen, dan kunt u ons gerust een mail sturen, maar u moet misschien wat langer wachten dan normaal voordat wij uw mail beantwoorden. Wij blijven ons best doen om zo snel mogelijk te reageren, maar we vragen uw begrip voor het geval onze reactie pas na de zon- of feestdagen bij u binnen komt.
 
De redactie.